Jouw voordelen

  1. één aanspreekpunt van eerste contact tot oplevering: vanaf het intakegesprek tot en met de oplevering van uw project voorzien wij één aanspreekpunt voor u. Zo verzekeren we u alle comfort en een constante opvolging van uw vragen voor, tijdens en na de werken
  2. uw tevredenheid is onze prior: wij kiezen steeds voor een holistische aanpak. We voeren de werken uit vanuit een totaalview én met oog voor detail volledig volgens uw behoeften. Op die manier realiseren wij uw dromen en wensen. Vanaf de intake tot de oplevering van de werken staat voor ons de klant steeds centraal. Klantentevredenheid is ons belangrijkste streefdoel.
  3. van a tot z volgens uw behoeften: Mannaerts-Verheyen heeft meer dan 20 jaar ervaring en kan daardoor Alle werken van A tot Z in eigen beheer uitvoeren en dit zonder Zorgen voor u. Alle materialen en inrichting kan via ons geleverd worden. Op die manier kunnen we maximaal rekening houden met uw wensen en zijn we dus niet gebonden aan de beperkingen van één of een paar leveranciers. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid gamma van tegels en vloeren die we aan uiterst interessante voorwaarden kunnen aanbieden.
  4. offerte op uw maat: uw gewenst financieel kader is onze leidraad: er zijn twee mogelijkheden bij ons. Ofwel bepaalt u ,mede op basis van ons vakkundig advies, van A tot Z wat u wenst en bepalen wij hier een vaste en scherpe prijs voor en dit zonder kleine lettertjes. Ofwel bepaalt u het maximumbudget dat uw project mag kosten en wij zorgen ervoor dat uw behoeften maximaal ingewilligd worden. Prijs-kwaliteit gezien garanderen we u het beste voorstel.